Ταρώ 4 Κάρτες

Ερωτικά

Μ. ΙΕΡΕΙΑ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ,ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΚΡΙΣΗ

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η' ΕΡΧΕΤΑΙ. ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ. ΜΙΑ ΚΑΡΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ <ΘΑΝΑΤΟ> ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΔΙΑΒΟΛΟΣ

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΕΣΜΟΣ,ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΕΞ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΟ. ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ. ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΗ. ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ,ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ Η'ΘΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΝΗΡΑ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.

ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΗΡΘΕ Η' ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ. Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΛΗ ΣΥΖΥΓΟΣ (ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ) , ΣΧΕΣΗ , ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ Η'ΓΑΜΟΣ.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com